Oscietra Caviar 30/50 gr.:

spør for pris

Nyskåret spekemat:

189,-

Grilla margbein med tilbehør/naturell:

  • Tapenade, cantabarisk, anjos
  • Andeleverterrine og salvie aigredoux
  • Steinsopp med St. Kristina-skinke
  • Jordskokkchips creme fraiche og raket gjedderogn
  • Naturell
195,-
200,-
220,-
245,-
89,-

Østers Rockefeller stk:

65,-

Østers naturell:

1 stk: 49,-
3 stk: 139,-
6 stk: 240,-
12 stk: 450,-

Kamskjell m/karamellisert fløte og størkaviar

330,-

Blåskjell m/chipotle og chorizo

 

185,-

Elg tartar m/steinsopp,multer,eggekrem,jordskokkchips:

230,- 

Hummer m/ skalldyrhollandais, bruntsmør og pommes frites:

585,- 

St.Lars-burger av nykvernet høyrygg m/ cheddar og sprø bacon på brioche, m/rosmarin- & hvitløksfries:

249,-

Grilla côte de bœuf for to, m/bordelaise/bearnaise+ fries & grønn salat:

585,- p/p

Grilla torsk med andad rødvinsaus og frementert rødkål:

420,-

Grilla entrecote 220g m/grilla hjertesalat, rosmarin- & hvitløksfrites og bearnaise:
(stor porsjon 300g 520,-)
+grilla margbein kr 89,-

 

410,-

36 timers grilla lam m/potetstappe, grilla rotgrønnsaker og saus på lammekraft og rødvin:

420,-

Kalveschinzel fylt med comte og st kristina, kaperssmør ansjos, hvitløkssnegler i rødvinssaius, friseesalat og sprøstekte poteter:

(beregnet til 2-3 personer. Må bestilles en dag før!)

1260,-

ST. LARS MENY

Blåskjell m/chipotle og grilla chorizo

M.SV.B.

36 timers grilla lammebog m/rotgrønnsaker, potetstappe og lammeglace

M.SL.SP.SV.l.S.

Brenteostekake, kirsebæryoughurtis og tonkasirup

St. Lars meny som 3-retters

720,-

Ukens vinpakke (3-retters)

510,-

ST. SIXTUS II MENY

Min 2 pers

Kamskjell m/karamellisert fløte og størkaviar

Grilla côte de boeuf m/bordelaise, béarnaise, frites & grønn salat

 

Sachertorte m/ karamell  is

 

Mat

1080,- pp

 

Ukens vinpakke

620,- pp

 

PATTEGRISMENY

Min. 4 eller 8 pers og flere (må bestilles 5 dager i forveien)

Ål på brioche med avruga og rømme

 

Glassert Pattegris, ovnsbakt fennikel eple, parmesansbakte poteter og grovsennepsaus

Karamellisert kjærnemelkpure, honning sitron sorbet og laurbærblad mareng

 

Mat

890,- pp

Vin

620,- pp

Sachertorte med saltkaramell is :

174,-

Pepperkake,blåskimmelkrem og tyttebærsorbet:

145,-

Brent ostekake, Kirsebæryoughurt is:

125,-

Ostetallerken:

219,-

En kule sorbet:

49,-