Grilla margbein med tilbehør/naturell:

159,- 127,-/89,-

Nyskåret spekemat:

169,-

Østers Rockefeller /naturell:

65,-

Øre- og snutesnacks:

65,-

Oscietra Caviar 30/50 gr. :

spør betjening

Østers naturell:

1 stk: 49,-
3 stk: 139,-
6 stk: 240,-
12 stk: 450,-

Piggvar med persillerot puree, jordskokkchips, gressløkolje og vinter trøffel

 320,-

3. Blåskjell m/chipotle og chorizo:

185,-

Tartar av hval, marg, rogn, dill og egg:

230,-

St. Lars-burger av nykvernet høyrygg m/cheddar og sprø bacon på brioche, m/ rosmarin- & hvitløksfries Serveres Medium :

249,-

Grilla côte de bœuf for to, m/bordelaise/bearnaise+ fries & grønn salat:

545,-

Grilla skate m/ knutekål, pærlepotet og Sandefjord-smør

 345,-

Grilla entrecôte m/ grilla hjertesalat, rosmarin & hvitløksfries og bearnaise:

220gr: 369,-
300gr: 469,-

36 timers lam grilla m/ potetstappe, grilla rotgrønnsaker og saus på lammekraft og rødvin

 420,-

Sachertorte med saltkaramell-is:    

 159,-

Karamellisert kjærnemelkpure, honningsitron sorbet og laurbærmarengs:

145,-

Brent ostekake, hornsrålesorbet og Tonkasirup:

125,-

Ostetallerken:

219,-