Hjem
Bestill
Om
logo
Meny
Catering
TV
fb
Hjem
Bestill
Om
logo
Meny
Catering
TV
fb
Noe å bite i
Forretter
Hovedretter
Dessert
Grilla margbein
med tilbehør/naturell
:
159,- 127,-/89,-
Nyskåret spekemat:
169,-
Østers Rockefeller /naturell
:
65,-
Øre- og snutesnacks:
65,-
Oscietra Caviar 30/50 gr.
:
spør betjening
Østers naturell
:
1 stk: 49,-
3 stk: 139,-
6 stk: 240,-
12 stk: 450,-
Piggvar med persillerot puree, jordskokkchips, gressløkolje og vinter trøffel
320,-
3. Blåskjell
m/chipotle og chorizo
:
185,-
Tartar av hval, marg, rogn, dill og egg
:
230,-
St. Lars-burger av nykvernet høyrygg m/cheddar og sprø bacon på brioche, m/ rosmarin- & hvitløksfries Serveres Medium
:
249,-
Grilla côte de bœuf for to, m/bordelaise/bearnaise+ fries & grønn salat
:
545,-
Grilla skate m/ knutekål, pærlepotet og Sandefjord-smør
345,-
Grilla entrecôte m/ grilla hjertesalat, rosmarin & hvitløksfries og bearnaise
:
220gr: 369,-
300gr: 469,-
36 timers lam grilla m/ potetstappe, grilla rotgrønnsaker og saus på lammekraft og rødvin
420,-
Sachertorte med saltkaramell-is:
159,-
Karamellisert kjærnemelkpure, honningsitron sorbet og laurbærmarengs
:
145,-
Brent ostekake, hornsrålesorbet og Tonkasirup
:
125,-
Ostetallerken:
219,-